viernes, 6 de mayo de 2016

O.D.I. a la “Setmana de poesia de Barcelona” - O.D.I. en la “Setmana de poesia de Barcelona”‏

El duet català O.D.I. presenta el seu espectacle “La meva veu és vana com la nit” en el C.C. Ca Deu, aquest dissabte 7 de Maig a les 19:30h, per sumar-se un any més a la celebració de la “Setmana de poesia de Barcelona”, de la mà de ProArtcat en un recital gratuït.

O.D.I. és una banda barcelonina formada al 1999 i integrada per Marian Raméntol i Cesc Fortuny, Orquestracions Dissonants Internes és una proposta eclèctica de sigles capcioses.
El projecte, reuneix quinze anys de trajectòria, endinsant-se en la música electrònica experimental, barrejant elements acústics, així com instruments de tot el món. Ha realitzat bandes sonores per a llargmetratges, curtmetratges i documentals. La seva discografia comprèn set àlbums i la seva música està present en diversos recopilatoris i splits.

En una bella finca modernista, un espai d'una altra època que ProArtcat ha convertit al seu centre d'operacions, gaudiràs d'un espectacle de caire intimista, on audiovisuals, poesia i música s'entrellaçaran amb una arquitectura única.

No et perdis aquesta oportunitat, viatja amb O.D.I. a un univers experimental i poètic el 7 de Maig a les 19:30h en el C. c. Ca Deu (Plça. de la Concòrdia nº 13, Barcelona).

-----------------------------------------------------------------------

O.D.I. en la “Setmana de poesia de Barcelona”

El dúo catalán O.D.I. presenta su espectáculo “Mi voz es vana como la noche”  en el C.C. Can Deu, este  sábado 7 de Mayo a las 19:30h, para sumarse un año más a la celebración de la “Setmana de poesia de Barcelona”, auspiciados por ProArtcat en un recital gratuito.

O.D.I. es una banda barcelonesa formada en 1999 e integrada por Marian Raméntol y Cesc Fortuny, Orquestracions Dissonants Internes es una propuesta ecléctica cuyas siglas O.D.I. significan odio en catalán.
El proyecto, amasa quince años de trayectoria, adentrándose en la música electrónica experimental, mezclando elementos acústicos, así como instrumentos de todo el mundo. Ha realizado bandas sonoras para largometrajes, cortometrajes y documentales. Su discografía comprende siete álbumes y su música está presente en diversos recopilatorios y splits.

En una bella finca modernista, un espacio de otra época que ProArtcat ha convertido en su centro de operaciones, disfrutarás de un espectáculo de corte intimista, donde audiovisuales, poesía y música se entrelazarán con una arquitectura única.

No te pierdas esta oportunidad, viaja con O.D.I. a un universo experimental y poético el 7 de Mayo a las 19:30h en el C.C. Can Deu (Plça. de la Concòrdia nº 13, Barcelona).

http://www.odiritualdrone.tk

--
.. i els sentits retornen com els d’un mort que ressuscita, com els d’un vampir que torna de la tomba i la fosca es fon en aquella immensa explosió de verd ...

http://www.zepekenodrone.tk
http://www.cescfortuny.tk
http://cescfortuny.wordpress.com
http://www.odiritualdrone.tk
http://www.lanausearecords.tk
http://www.lanausea.tk
http://www.lanauseaservicios.tk

No hay comentarios:

Publicar un comentario