miércoles, 22 de junio de 2016

30 junio: Per Amor a L'Hart 2016

Els dies 30 de Juny, 1 i 2 de Juliol celebrem l’edició número dotze de Per Amor a L’Hart, Festival d’Arts de Carrer de L’Hospitalet, una data que marca l’agenda cultural de La Ciutat i de les arts escèniques del país.

El Festival forma part de, la recent constituïda, Plataforma D’Arts de Carrer, un ens que agrupa als principals esdeveniments culturals de la nostra disciplina a Catalunya, un espai de trobada, de reflexió i anàlisi de l’impacte social de l’activitat que desenvolupa.

Donar una major visibilitat de la seva activitat escènica, projectar la seva diversitat, protegir els valors socials de les arts de carrer (com ara la democratització cultural, la cohesió social o l’esperit crític entre la ciutadania), enfortir la seva interlocució amb les adminstracións públiques i afavorir la mobilitat i la coproducció de nous espectacles són els objectius de La Plataforma.


Quan practiquem la cultura estem parlant de consciència, de responsabilitat, de crítica, de canvi, de diversitat, d’integració, de compromís, de llibertat… Hi ha moltes paraules que en defineixen la cultura, tantes com virtuts té la humanitat. Parlem d’una cultura allunyada del mercantilisme de les marques, de l’excel·lència o de l’individualisme, sempre excloent i elitista.

Per Amor a L’Hart defensa i practica de manera activa tots aquests valors, apostant per ells a través de la dansa, el circ, la música i recuperant, en aquesta edició, les arts plàstiques.

El Festival és l’oportunitat de retrobar-nos i de gaudir dels moments que la vida ens dóna. Efímer és cada instant que ens regala la vida.

Facebook

No hay comentarios:

Publicar un comentario