jueves, 14 de julio de 2016

20 jul: Koncert reggae

Malaka youth arriba per primera vegada a Lleida!

La banda Malaguenya de Reggae guanyadora del l'ultima edició de Rototom Contest, preparen una actuació plena d'energia a la sala Les Paul.


Aquest Juliol inicien la seva gira nacional al festival cabo de plata (Cadis), continuaran per Mallorca, Eivissa, Girona i abans del festival Lagata Reggae (Saragossa) els podrem trobar a Lleida.

Malaka Youth ha actuat dues vegades consecutives al festival Rototom Sunsplash i ha compartit escenari amb artistes de renom com Protoje and the Indiggnation, Yaniss Odua, Danakil, Pressure Busspipe, Green Valley, Sr. Wilson, Irie Souljah, Payoh SoulRebel, Little Pepe, Alex Bass, etc...

D'ençà que van començar amb el seu projecte en l'any 2011, els malaguenys i amants de la música Reggae no han parat de créixer, amb la creació de dos treballs en menys d'un any: el EP "Olas de cambio" i el LP " Te doy mi fuego" (2013-2014) i les seves victòries en els concursos "Play On" i Rototom Iberian Contest" fan que es consolidin com una de les bandes de música reggae amb major projecció i repercussió del país.

ENTRADES ANTICIPADES 5e (musical lleida, cafe paris , les pau)


Facebook

No hay comentarios:

Publicar un comentario