jueves, 14 de julio de 2016

21 jul: Concert reggae Malaka Youth

Malaka Youth és la banda guanyadora del "Rototom Iberian Reggae Contest 2014". després de la victòria en el prestigiós concurs de bandes de reggae organitzat pel festival de
música jamaicana d'Europa "Rototom Sunsplash", la jove banda malaguenya va tenir l'oportunitat de realitzar una gira estiuenca i portar la seva música fora de les fronteres; actuant a Bordeus i Sardenya.

A l'octubre de 2014 presenten el seu últim treball "Et dono la meva Foc", un àlbum compost per 12 cançons que no perden l'essència del treball anterior, "Ones de canvi", però en el qual es reflecteix l'esforç realitzat, el compromís i la experiència adquirida en aquest últim any, no deixant de banda l'evolució d'un so cada vegada més professional i cura.

Malaka Youth ha defensat el seu repertori dues vegades consecutives en Rototom Sunsplash i hacompartit escenari amb grans artistes del reggae nacional i internacional com són:
Protoje and The Indiggnation, Yaniss Odua, Danakil, Pressure Busspipe, Green Valley, SrWilson, Irie Souljah, Little Pepe, Payoh SoulRebel, Alex Bass, etc.

Facebook

No hay comentarios:

Publicar un comentario