jueves, 26 de enero de 2017

4 Febrero: 4art Aniversari Punkaire (Amanita Punkaire)

El 4 de febrer arriba la nit Punkaire, la nit que tots estàveu esperant i venim amb molta força. Després d’estar-nos fotent unes canyes amb la gent de l’Arcada Koncerts maquinant un nou projecte, arriba la NIT PUNKAIRE sota el nom de ”Amanita Punkaire” per celebrar el 4art ANIVERSARI del col·lectiu.

Tindrem a quatre bandes de punk-rock i hardcore de l’escena underground: MONSTRUACIÓN, banda de punk-rock procedent de Cornellà, formada cap al 1986, ja els vam tenir al Campanar i molarà recordar la tralla que foten.
https://monstruacion.bandcamp.com/

X-CLOSS, banda sorgida de les cendres d’ASSAC!, amb en Sergi, Xavi i en Jaume, i afegint-se en Diego com a vocalista. Punk hardcore a saco!!
https://xcloss.bandcamp.com/

GOLÍAT, trio d’Argentona amb baixista nou després d’afegir nou component al duet. Un directe de guitarra, baix i bateria que sonen a sang, suor i bilis. Tenen un directe espectacular i atronador. Sempre en volem més!! …volem més canya!!!
https://goliat.bandcamp.com/

SALIVA! Cuatre paios de Montornès amb un directe que entra per la vena, punk per la vena, que más voleu joder!!!!
https://salivapunk.bandcamp.com/

Aquest concert, aquesta NIT, a part de celebrar els quatre anys del Col·lectiu Punkaires, servirà per recollir fons pel nou projecte que ens portem entre mans amb la gent de l’Arcada Koncerts. El nou projecte s’explicarà més extensament en breu, però resumint-ho en poques paraules, ens hem pillat un local social a Granollers, un local que compartirem els dos col·lectius i on serà un espai de lliure expressió cultural, excloent als fatxes i gent de similar calanya, tota la resta i tindrà cabuda. Però per tirar endavant aquest projecte, només ens fa falta el suport de la gent, gent inquieta i inconformista del Vallès i rodalies. D’aquí a por temps explicarem tot el projecte, però ja podem anunciar que la celebració del 4art aniversari Punkaire, dóna el tret de sortida al nou projecte, el “DRÀSTIK PUNKAIRE”.

Entrada 5€

Evento Facebook

No hay comentarios:

Publicar un comentario