sábado, 3 de febrero de 2018

11 may: Literal Barcelona 2018 Fira d'idees & llibres radicals.

Fira d'idees & llibres radicals 2018 a la Fabra i Coats i l' Ateneu L'Harmonia.
Propera edició 11, 12 i 13 de maig de 2018. ✊📚

Literal és allò que surt tal com raja, allò que no necessita subterfugi. La literatura ha estat un dels camps de batalla més disputats per defensar els interessos dels desposseïts contra el poder. I és que en els darrers temps hem vist una nova onada creativa envaint les nostres llibreries. És aquesta onada creativa d’idees i de llibres que volem que es trobin a la nostra ciutat amb la intenció d’impulsar i promoure aquells que tot l’any estan produint i reproduint aquestes idees.

Literal serà una fira de llibres i idees on s’ajuntaran editorials, llibreries, autores i autors, lectores i lectors per compartir, discutir
i somniar, sobre el món en què vivim i com transformar-lo. Des de la cultura i el pensament crítics gaudirem de la millor literatura crítica compartint-la amb qui la crea.

La fira és a Barcelona, a l’antic complex fabril Fabra i Coats, al carrer Sant Adrià, 20 del barri de Sant Andreu del Palomar, la segona quinzena de maig. Una fira oberta al públic, de caràcter gratuït amb la intenció de connectar els diferents projectes editorials independents i llibreries de llibre polític amb un públic lector amb inquietuds polítiques i culturals.

Facebook

No hay comentarios:

Publicar un comentario