miércoles, 15 de junio de 2016

18 Jun: Harmònica - Fira del Disc Independent

La Fira del Disc Independent és més que una fira de discs i discogràfiques. Pretén ser un espai de trobada d’editors, discogràfiques, músics i públic. Un espai de relació per aquella gent amant de la música fora del circuit comercial. Un espai des d’on impulsar i promoure aquelles idees creatives que busquen noves maneres de fer, anant més enllà del producte musical. Un espai que ens permeti compartir projectes musicals i discogràfics. Un espai on fer visible que dintre de la música un altre món es possible. Un espai on gaudirem de la música compartint-la amb qui la crea.

Aquesta fira no entén la música només com un negoci! Calen maneres de fer diferents, més properes i amb un millor tracte amb els músics. La fira serà a l’Ateneu L’Harmonia, un espai situat dins del recinte fabril de la Fabra i Coats, a Sant Andreu de Palomar, el dia 18 de juny de 2016, sent el dissabte més proper al dia de la música.

La Fira del Disc Independent anirà acompanyada de la mostra de 30 segells i publicacions discogràfiques. Un espai d’exposició i de venda de disc i cd’s. El contacte entre el públic i editors, sense intermediaris, permet parlar cara a cara, plantejar dubtes i conèixer les persones que treballen darrera de cada projecte discogràfic. També serà un espai de relació entre músics i discogràfiques, on intercanviar projectes, idees, propostes, etc…

Durant la Fira del Disc Independent podrem gaudir de més de 12 actuacions en directe per poder disfrutar dels diferents estils de música representant així el màxim d’opcions dins de la música independent actual.

12.00h
Magnus Luna
Grup del segell del Taller de Músics.

13.00h
Lo Petit Comitè
Grup del segell Kasbamusic

13.45h
Maus
Grup del segell Maus Booking Stars

17.00h
Abdominable Gallina Nauseabunda
Grup del segell No Me’n Records

17.45h
Bolson
Grup del segell Kasbamusic

18.30h
Mirtils
Grup del segell Dronetool

19.15h
Awake
Grup del segell Maus Booking Stars

20.00h
El Sistema Suec
Grup del segell El Mamut Traçut

20.45h
The defense
Grup del segell Cruzade Records

21.15h
Antidogmatikss
Grup del segell El Forat Records

22.15h
X-Clos
Gru del segell El Forat Records

22.45h
Disaster Jacks
Grup del segell Picnic Records

23.30h
Barrel Aged

No hay comentarios:

Publicar un comentario