sábado, 3 de septiembre de 2016

17 ENERO: BCN POP EXPLOSION PARTY! MOTS + LOS CANGUROS + BATTLE OF THE DJs!!

SALA SIDECAR DISSABTE 17 DE GENER . 2.015 22.00H
(BARCELONA)

MOTS + LOS CANGUROS + BATTLE OF THE DJs: MIQUI PUIG vs KIKO AMAT
Power Pop, Garage, 60s Beat & Black Music Dj set (fins a les 3.00h)

Entrades anticipades: 7 euros
Entrada + EP: 10 euros

A la venda a:

Daily Records
c/ De Les Sitges, 9
08001 Discos Daily Barcelona

Preu Guixeta: 8 euros



MOTS

Presentació del EP de debut d´aquest experimentat nou grup que compta en les seves files amb ex membres de Skatalà, (d´uns primerencs) Dr. Calypso o Frontpilsen; així com també d´altres bandes posteriors de punk rock, mod revival o ska barcelonines: Knockouts, Pilseners, Bretones o Lost Men Service.

En aquest single de debut trobem 4 cançons cantades en català que podríem catalogar com power pop amb lleugeres influències de punk rock plenes de frescor i energia. Mots presentarán també en directe les noves composicions que marcarán els seus propers treballs discogràfics.

LOS CANGUROS

Grup barceloní associat a la escena mod desde els seus inicis a mitjans dels 80s però amb un so força personal degut a les seves variades influències.

Canguros van funcionar de 1986 a 1990 deixant infinitat de gravacions repartides en diferents maquetes que no van veure la llum fins a 25 anys després quan va sortir el LP recopilatori "Un Salto Adelante" de la mà del segell Bcore Disc. La sortida del disc va provocar la seva tornada als escenaris fent posible que les noves generacions d´afeccionats al power pop (junt amb les meves veteranes) puguin disfrutar de nou del seu excelent directe.


Evento Facebook

No hay comentarios:

Publicar un comentario